8.11.2015. 9:30
1
Pehlivanović treći na "Kremlin kupu" u Moskvi
Sanjin Pehlivanović, 14-godišnji dječak iz Sarajeva, osvojio je treće mjesto na velikom međunarodnom turniru u bilijaru u Moskvi, "Kremlin Cupu".
Kako je iz Moskve javio predsjednik Pehlivanovićevog Bilijar kluba Predator Ramiz Turulja, na turniru je učestvovalo 128 igrača iz cijelog svijeta, među kojima i neki od najboljih igrača bilijara današnjice, kao što su Shane van Boeing (SAD), Mika Immonen (Finska), Rodney Morris (SAD), Thorsten Hohmann (Njemačka), Ruslan Chinakhov (Rusija) i mnogi drugi.

Pehlivanović, koji je trenutno jedan od pet najboljih mladih igrača svijeta do 17 godina, izazvao je oduševljenje publike, ali i drugih igrača, naveo je Turulja, dodajući da je Shane van Boeing ostao u nevjerici saznavši koliko godina ima polufinalista Kremlin Cup turnira, pa mu je čak i rekao da je nevjerovatno da mu je igra na tom nivou.

Sanjin Pehlivanović  će naredne sedmice nastupiti na svjetskom juniorskom prvenstvu u Šangaju.
(Fena)
 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.