4.10.2016. 10:12
0
Budi dio tima koji pobjeđuje, postani član Taekwondo kluba Željezničar
Taekwondo klub Željezničar iz Sarajeva je počeo sa radom u junu mjesecu 2014. a u omladinskom pogonu trenutno trenira između 45-50 djevojčica i dječaka uzrasta od tri do 15 godina.
Sa članovima kluba rade tri stručno osposobljena trenera i to dipl. pravnik Bojan Lalić Taekwondo 4. DAN i Hapkido 2.DAN, Emir Čajič Taekwondo 2.DAN i dipl.el.ing. Edin Kadrić Taekwondo 2.DAN.

Treninge karakterišu potpuno sigurne i pouzdane tehnike i vježbe, a koristi se  profesionalna zažtitna oprema i ostali sportski rekviziti. Osim elemenata taekwondoa, veliku pažnja se poklanja i gimnastici koja je bitna za razvoj djetetove elastičnosti i fizičke izdržljivost. Kroz sve ove sportske djelove, trening je upotpunjen i raznim igrama koje također utječu na motoriku djeteta te motiviraju dijete za daljnji rad.

Program treninga je namijenjen preventivnom obrazovanju djece sportista od 3-7 godina i u drugom stepenu od 7-12 godina. Cilj mu je da omogući usvajanje znanja i podstakne razvoj specifičnih sportskih i životnih vještina, koje su protektivni faktori za bolesti. Ukoliko i vi želite zdrav odgoj za vaše dijete pravo je vrijeme za upis u Taekwondo klub Željezničar, a učlaniti se možete ponedjeljkom i četvrtkom u prostorijama kluba u Zvorničkoj 27. Više o aktivnostima kluba potražite na njihovoj facebook stranici.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.