11.4.2017. 18:45
0
Futsal reprezentacija BiH remizirala s Albanijom
Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je sa selekcijom Albanije rezultatom 6:6 u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira u Azerbejdžanu.


Izabranici selektora Bore Matana na tom turniru upisali su poraz od domaćina i remije protiv Mađarske i Albanije, te su na kraju s dva osvojena boda ostali na trećem mjestu kvalifikacione grupe.

U baražu će nastupiti drugoplasirane reprezentacije.

Reprezentativci BiH morali su pobijediti Albance kako bi preuzeli drugu poziciju od Mađara koji večeras igraju protiv Azerbejdžana.  

Azerbejdžan je vodeći s maksimalnim učinkom nakon dva kola i dovoljan mu je bod da zadrži tu poziciju te kao prvoplasirana ekipa izbori direktan plasman na EP, koje je na rasporedu početkom sljedeće godine u Sloveniji.

Tabela:
1. Azerbejdžan 2 2 0 0 10:4 6
2. Mađarska 2 1 1 0 6:5 4
3. Bosna i Hercegovina 3 0 2 1 12:13 2
4. Albanija 3 0 1 2 9:15 1

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.