18.6.2017. 9:40
7
Emotivno obraćanje Bahe Topalbećirevića na kraju utakmice, Benjamin Burić plakao tokom prenosa
Rukometaši Bosne i Hercegovine poraženi su u Beču u okviru posljednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine u Hrvatskoj od selekcije Austrije rezultatom 34:32 i ostali bez plasmana na prvenstvo.

Piše: Haris Ahbabović

U domaćoj selekciji najbolji je bio Bilyik s osam golova, dok se Weber sedam puta upisao u listu strijelaca. Našu selekciju su predvodili Panić sa sedam, odnosno Terzić sa šest golova.

Sabahudin Baho Topalbećirević i Benjamin Burić su bili komentatori sinoćnje utakmice na Face televiziji. Na kraju utakmice Baho i Benjamin su na emotivan način odjavili ovu utakmicu.

"Moramo nekoga imati u EHF-u, moramo lobirati. Zašto su svi tako uspješni, a nisu talentovaniji od nas, ovo je rukometna zemlja. Ovdje reprezentaciju treba poslati u rukometne gradove, moramo pratiti atmosfere. Izgubili smo prvenstvo u Skenderiji. Neko misli da neko neće da navija za BiH. Svi smo se bacili u rovove. Ama, svi mi volimo Bosnu. Nismo trebali izgubiti ovu utakmicu. Razočaran sam, zaista mi je teško u ovim trenucima. Moj gost komentator, golman Benjamin Burić, plače u ovim trenucima, vi to ne vidite", rekao je Baho na kraju utakmice.

"Morate stati iza sportista. Država mora stati iza ovih igrača. Stanite ljudi iza ovih sportista. Dajte više da krenemo, prođoše nam godine u prazno", poručio je Baho.

7
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.