19.6.2017. 12:28
0
Na Bjelašnici 1. i 2. jula David Knight jedan od najboljih hard enduro vozača svijeta
NVO Horizont će na Bjelašnici u subotu i nedjelju 01. i 02. jula organizovati četvrtu moto trku “Days of Revenge” u hard enduro disciplini.
Na trci će učestvovati preko 100 vozača iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, Njemačke i naše zemlje, i borit će se za titulu najboljeg i najbržeg vozača. 

Gost ovogodišnje trke je jedan od najboljih vozača, višestruki  svjetski enduro prvak, David  Knight. On će svoje  dugogodišnje iskustvo sa vozačima podijeliti kroz trodnevnu školu, gdje će učesnici imati priliku da nauče razne tehnike i na taj način unaprijediti svoje znanje. 

Trka se vozi u tri kategorije: "Expert", "Hobby" i "Veteran". 

Centralna dešavanja su ispred hotela Bjelašnica, Babin Do, gdje će posjetioci moći uživati u ovom sportu, ali i u dobroj zabavi, uz lokalne dj-eve.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.