9.11.2017. 19:50
0
Rukometašice Jedinstva stigle u Skoplje
Rukometašice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa večeras oko 17 sati doputovale su u Skoplje, gdje će prenoćiti, a sutra krenuti za Solun gdje u subotu igraju prvu utakmicu 3. kola Challenge kupa protiv PAOK-a.

Put autobusom trajao je nešto duže od devet sati. Ekipa se smjestila u hotel „Centar“, a trening u sportskoj dvorani u Skoplju zakazan je već u 19.15 sati.

- Prijatelji iz RK „Metalurg“ osigurali su nam trening za večeras, dok ćemo drugi imati sutra u Solunu oko 18 sati - izjavio je za Fenu sportski direktor Jedinstva AtlasRelaxa Elmir Grabčanović.

Tuzlanke će u Solunu na dan utakmice imati i jutarnji, relaksirajući trening u 9.00 sati.

- Raspoloženje svih u ekipi, unatoč napornom putu, veoma je dobro. Rekao sam da mi u ženskom rukometu nismo velesila, tako da ćemo protiv PAOK-a nastojati da ostvarimo što bolji rezultat za uzvratnu utakmicu u Tuzli - kaže Grabčanović.

Utakmica PAOK - Jedinstvo AtlasRelax igra se u subotu u 16 sati, dok je uzvrat 19. novembra u Tuzli.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.