5.11.2018. 8:19
0
Održano Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine za mlađe uzrasne kategorije
U protekla tri dana (02.03 i 04.11.2018. godine), u organizaciji Bokserskog saveza BiH i tehničkog organizatora BK Novi Grad, u Sarajevu je održano Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine za mlađe uzrasne kategorije (Pioniri, Kadeti, Juniori).

Učešće su uzela 52 kluba iz cijele države gdje su se mogle vidjeti jako kvalitetne borbe svih učesnika.

Bokserski klub Novi Grad je nastupio sa sedam boksera gdje se vidjela ogromna želja za pobjedama tokom njihovog nastupa, pogotovo jer se to sve dešavalo pred domaćom publikom.

Na kraju bokseri Novog Grada ostvarili su odličan upjeh osvojivši tri zlatne, dvije srebrene i jednu bronzanu medalju. Bitno je i napomemuti da je naš bokser Damir Efendić u uzrasnoj kategoriji JUNIORI, u superteškoj kategoriji nakon odboksane tri borbe u svatri dana (dvije borbe pobjedio tehničkim nokautom), i tako proglašen za najboljeg boksera Prvenstva.

Takmičare slijedi kratka pauza, a već krajem ovog mjeseca reprezentativce očekuje nastup na Zlatnoj rukavici u Somboru.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.