17.1.2016. 23:15
0
Marković ostaje selektor reprezentacije BiH: Dolazim pješice iz Banja Luke da vodim ove momke!
Nakon što je u tuzlanskom ˝Mejdanu˝ bh. rukometna reprezentacija večeras savladala nacionalni litvanski tim rezultatom 31:22, domaći igrači i selektor izjavili su da su ovaj meč poklonili navijačima, koji su ih podržavali sve vrijeme tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2017. godine.

Selektor Dragan Marković rekao je da je ovo bila izuzetno teška utakmica, iako su njegovi igrači već ranije, kada su pobijedili Slovačku, izborili plasman za baraž za Svjetsko prvenstvo.

˝Nećemo se žaliti. Odužili smo se publici na predivnoj atmosferi. Što se baraža tiče, neka nam daju najtežeg protivnika, da ne kažu da smo pobjeđivali samo slabije od nas˝, izjavio je Marković poslije utakmice, kojem je ovo bio 50. put da s klupe vodi bh. selekciju.

Upitan o najavama o mogućnosti napuštanja reprezentacije, Marković je rekao da je to bila njegova prvobitna namjera, ali se naknadno predomislio.

˝Imao sam plan da večeras posljednji put vodim reprezentaciju, ali kada je kapiten Nikola Prce u svlačionici prije utakmice izašao ispred mene i u ime svih igrača me zamolio da ih ne napuštam, morao sam promijeniti plan. Nevezano uz to da li je moj ugovor istekao ili ne, dolazim pješice iz Banje Luke da vodim ove momke. Zajedno ćemo odraditi još puno dobrog posla˝, naglasio je Marković.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.