10.5.2016. 11:43
0
Najbrži K-1 nokaut u historiji: Brutalan pogodak, ali ne u glavu!
U jednom njemačkom ringu ovaj je vikend viđen rijetko viđeni prekid borbe.

Na Steko’s Fight Night priredbi u njemačkom Ingolstadtu gledatelji su vidjeli, kako mu već tepaju, najbrži nokaut u kick-boks povijesti. Autor je velika zvijezda u usponu Michael Smolik koji je riješio Tihamera Brunnera za tri sekunde!

U borbi po K-1 pravilima Smolik je odmah nakon dozvole suca iz okreta uputio razoran 'middle-kick' u tijelo Brunnera koji se počeo previjati na podu. Sve je to izgledalo prilično teatralno i sumnjivo, no onda je kamera u krupnom planu prikazala mjesto na koje je sletio razorni udarac nogom, piše dnevnik.hr.

Poveća masnica na mjestu gdje se otprilike nalazi slezena govori nam zašto Brunner očito nije mogao nastaviti meč. Pogledajte snimku nokauta.




Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.