14.6.2016. 8:44
0
Pezer oborio rekord stadiona u Tartuu, dobio poziv za miting Dijamantske lige
Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer ubilježio je još jedan dobar nastup na međunarodnim turnirima.

Pezer je nastupio na mitinzima u Finskoj i Estoniji, a pobjedom u Tartuu i rekordom stadiona (20,36 metara) zaslužio je poziv na miting Dijamantske lige u Štokholmu.

- Nadam se da ću opravdati povjerenje i poziv organizatora. Koliko sam upoznat, bit će veoma jaka konkurencija, 11 bacača kugle koji su imali zapažene rezultate u ovoj sezoni. Ja ću dati sve od sebe da ostvarim što bolji rezultat, ništa neću obećavati. Jaka konkurencija mi je svakako motiv više da pokušam popraviti svoj najbolji rezultat. Ja sam svoj cilj ispunio kada je u pitanju ova sezona, ali ispunjena norma za olimpijske igre dala mi je podstrek da radim još više i bolje, a vjerujem da će se to osjetiti već u narednom periodu - rekao je Pezer za stranicu Atletskog saveza Bosne i Hercegovine.

Pezer će nastupiti u srijedu u 20.15 sati.

(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.