20.10.2016. 12:38
0
Prvenstvo BiH u vaterpolu
Treće prvenstvo Bosne i Heregovine u kategoriji mlađih kadeta biće održano predstojećeg vikenda, 22. i 23. oktobra 2016. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka.

Učestvovat će klubovi:
- Akademija B (Sarajevo)
- Banja Luka (Banja Luka)
- Dabar (Sarajevo)
- Mladost (Sarajevo)

Takmičenje će biti održano u zajedničkoj organizaciji Vaterpolo saveza BiH, Vaterpolo saveza Kantona Sarajevo i JP "Olimpijski bazen Otoka".

Satnica takmičenja:
subota, 22. oktobar:
11:00 Dabar - Akademija B
12:00 Mladost - Banja Luka

19:00 Akademija - Banja Luka
20:00 Dabar - Mladost

nedjelja, 23. oktobar:
11:00 Mladost - Akademija B
12:00 Banja Luka - Dabar
13:30 proglašenje pobjednika i dodjela medalja

Pozivamo vas da u skladu sa svojim mogućnostima najavite i ispratite ovaj veoma važan događaj, kako za najmlađu uzrasnu kategoriju, tako i za razvoj vaterpolo sporta u našoj zemlji. 

Vaterpolo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.