17.11.2016. 14:32
0
Rukovodstvo Saveza profesionalnog boksa BiH izabralo Damira Belju za počasnog člana
Bobarder sa Neretve Damir Beljo nedavno je zbog povrede udustao od borbe za pojas svjetskog prvaka prema WBO verziji u kruzer kategoriji, ali ovom velikom sportisti koji je poznat kao veliki patriota stiglo je priznanje iz Rukovodstvo Saveza profesionalnog boksa BiH.

- Nažalost naš najbolji bokser zbog povrede neće moći da se bori za titulu svjetskog prvaka, a Rukovodstvo Saveza ističe da su ponosni na njega. Novo rukovodstvo saveza uvijek će podržavati Damira Belju uvijek on će dobiti mjesto počasnog člana saveza rame uz rame sa Antom Josipovićem i Marjanom Benešom. Čestitamo na zalaganju Belji, a sigurni smo da će u narednom periodu obradovati sve nas novim mečevima i pobjedama – stoji u saopštenju Rukovodstvo Saveza  profesionalnog boksa BiH.  

Inače, Damir Beljo poznat je kao patriota - svoju ljubav prema domovini i svom narodu ističe u svakoj prilici.Tako često na njegovim profilima na društvenim mrežama možete pronaći statuse o Bosni i Hercegovini koji, po pravilu, izazivaju pregršt pozitivnih reakcija.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.