21.11.2016. 12:31
0
MMA borac Soldić u Zagrebu ima meč karijere
MMA borac Roberto Soldić, poznat i kao Vitez iz Viteza, u subotu 17. decembra u Zagrebu imat će meč karijere u kojem će se boriti za FFC pojas.

Jedan od najperspektivnijih bh. boraca u MMA borit će se u zagrebačkoj Areni, pod okriljem FFC organizacije, protiv domaćeg i puno iskusnijeg borca Ivice Truščeka za FFC pojas do 77 kg.

- Ovo će za Soldića biti veliki zalogaj, ali vjerujemo u Roberta. On je spreman i u Zagreb dolazi po FFC pojas!, poručili su iz tima našeg borca. 

Ivan Dijaković, vlasnik i menadžer University of Fighting kluba iz Dusseldorf, u čijem timu mladi Vitežan trenira, ističe kako Roberto uvijek ide u goste, te da očekuje kako će puno ljudi iz Bosne i Hercegovine doći da podrži našeg borca.

Damir Beljo, naš najbolji bokser, je također najavio da iz Mostara dolazi velika skupina prijatelja, koji će podržati Soldića i ističe da vjeruje u njega i nada se velikoj pobjedi.












0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.