25.11.2016. 13:42
0
Legendarni borac pozvao Miočića na borbu: Stipe ga još nikad nije dobio
Junior Dos Santos nada se kako bi mogao dobiti priliku za novu borbu protiv Stipe Miočića.

Dos Santos je posljednji borac koji je pobijedio aktualnog UFC prvaka u teškoj kategoriji Miočića. Njih dvojica se međusobno respektiraju, no ''Cigano'' će sve napraviti ne bi li ponovno došao do prilike za titulu.

''Hej Stipe, uživaj u Danu zahvalnosti u svom novom domu. Nadam se kako je ispunjen odličnom hranom i prijateljima. Što kažeš na borbu nakon blagdana? Brooklyn? Javi mi što misliš o tome'', napisao je Dos Santos na svom Twitter profilu. 11. veljače u Brooklynu će se održati UFC 209.

''Cigano'' se posljednji put borio u Zagrebu, gdje je u glavnoj borbi UFC Fight Night 86 večeri pobijedio Ben Rothwella. Brazilac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca što je odgovaralo viđenim u kavezu. JDS je izgledao odlično, dominirao i potpuno zasluženo slavio.

Njegov raniji povratak u oktogon odgodile su ozljede, a Miočića je svladao krajem 2014. godine i sve češće pokušava izboriti revanš. 


(Goal.hr/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.