11.2.2017. 22:11
0
Damir Beljo pobjedom se vratio u ring
Damir Beljo, naš najbolji profesionali bokser i višestruki prvak, na najbolji mogući način vratio se u ring i nokautom u drugoj rundi u njemačkom Dusseldorfu pobijedio je Rumuna Mihaia Macoveia.

- Dat ću sve od sebe kao i do sad i nadam se da će mi Bog podariti snagu da pokažem ono što znam. Svima hvala na podršci koju mi upućujete, dajte tu podršku jedni drugima i prihvatite jedni druge. To mislim na sav narod iz Bosne i Hercegovine. Za povratnički meč protivnik ne bi trebao biti nikakva opasnost, ali ipak ne želim nikoga potcijeniti i morat ću oprezno ući u meč – rekao je Damir danas za medije.  

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.