12.2.2017. 18:16
0
RK Bosna pomaže "Ditu" u borbi za opstanak
Rukometni klub Bosna Sarajevo se uključio u akciju podrške Fabrici deterdženata "Dita".

Nekadašnji bosanskohercegovački privredni gigant se nalazi u stečaju i čeka na odgovornog kupca koji bi tuzlansku kompaniju ponovo pokrenuo u pravom smjeru, a nakon što je u prethodnih par dana pokrenuta Facebook kampanja od strane građana naše zemlje, kolektiv RK Bosna se također uključio u akciju podrške te je, solidarišući se sa radnicima Dite, odlučio marketinški pomoći ovoj komapaniji, saopćeno je iz RK Bosna.

Potpredsjednik Upravnog odbora RK Bosna Rijad Kobilj, istakao je su članovi Bosne "izuzetno slabi na priče ovog tipa jer su i sami nedavno prošli kroz istu pa žele podstaknuti javnost da se uključi u akciju podrške".

- U ime UO RK Bosna pozivam zaposlene u ovoj  kompaniji da nam putem službenog maila (rkbosnasa@gmail.com) pošalju svoj logo, a mi ćemo reklamu postaviti na našim utakmicama, u znak solidarnosti. Bosna je uz Ditu - poručio je Kobilj.

On je pozvao i druge sportske kolektive, privredne subjekte, udruženja i pojedince da urade što je u njihovoj moći i pomognu Diti u pravljenju pravog iskoraka i borbi za dugoročni opstanak ove kompanije, navodi se u saopćenju.


(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.