30.4.2017. 8:14
0
Joshua zvao Furyja "Gdje si dušo?", ali nije dugo čekao na odgovor od Tysona
Veliki meč gledali smo sinoć na londonskom Wembleyju kada je u pitanju super teška kategorija u boksu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Anthony Joshua je pobijedio Wladimira Klitschka i tako velikog Ukrajinca vjerovatno poslao u penziju.

U jednom od najboljih mečeva u posljednjih 10-ak godina vidjelo smo nekoliko teških udaraca, pa su oba borca padala. Prvo je Joshua načeo Wlada u petoj rundi, ali mu je Ukrajinac ubrzo vratio.

Ipak, u 11. rundi Britanac je u nekoliko navrata srušio Ukrajinca, a sudija je na kraju prekinuo borbu, pa je bilo jasno da je Joshua sada najveći bokser današnjice.

Nakon meče, Joshua je prozvao Tysona Furyja koji je pobijedio svojevremeno Klitschka, ali su mu pojasevi oduzeti nešto kasnije.

"Fury, Tyson Fury, gdje si dušo? Znam da se mnogo govori o njegovom povratku. Želim dati ovim ljudima priliku da gledaju još jedan boks meč. Želim da se borim sa svima. Zaista uživam u ovim bormaba", rekao je AJ.

"Izazov prihvaćen. Pružit ćemo Planeti najbolju borbu u posljednjih 500 godina, borit ću se protiv tebe. Ti si bokserski san", napisao je Fury na društvenim mrežama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.