4.6.2017. 22:40
0
Rukometaši Zrinjskog osvojili Kup BiH
Rukometaši Zrinjskog osvajači su rukometnog Kupa BiH nakon što su u finalu u produžecima savladali ekipu Izviđača rezultatom 33:31.
Zrinjski je odlično otvorio susret i nije dozvolio Ljubušacima da dođu do lakog pogotka. Gosti su tako do prvog pogotka stigli tek u osmoj minuti, kada je rezultat glasio 5:1 u korist ‘Plemića’. 

Ekipa trenera Grbavca izjednačila je rezultat u 14. minuti (5:5).

Posljednji minut prvog poluvremena donio je prednost od dva pogotka za Izviđač, rezultat je bio 15:13. 

Drugo poluvrijeme donijelo je također izjednačenu igru pa je na kraju rezultat bio 27:27. 

Prvi produžetak pripao je Mostarcima koji su ga uspjeli riješiti u svoju korist.

Posljednjih pet minuta pripada u potpunosti 'Plemićima', koji predvođeni sjajnim Delićem uspijevaju da naprave nedostižnu prednost i tako dođu do trofeja pobjednika Kupa BiH rezultatom 33:31.

(Fena/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.