27.6.2017. 20:20
0
Pioniri BiH sutra protiv Turske za bronzu na odbojkaškoj Balkanijadi
Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas od selekcije Srbije sa 3:1 (22:25, 25:18, 25:14,25:20) u polufinalu Balkanskog prvenstva u bugarskoj Staroj Zagori.

U utakmici odigranoj u četiri seta BiH je pružila jak otpor favorizovanoj reprezentaciji Srbije otvorivši utakmicu u svoju korist rezultatom 25:22. U narednom periodu igre Srbija je zaigrala bolje i osvojila tri vezana seta za konačnih 3:1.

U sutrašnjoj utakmici za treće mjesto pioniri BiH će se sastati s Turskom (16.00 sati).

U finalu Balkanskog prvenstva za pionire sastat će se Bugarska i Srbija.

U susretima za plasaman od 5. do 6. mjesta igrat će Rumunija i Moldavija, a za plasman od 7. do 8. Makedonija i Crna Gora.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.