29.8.2017. 16:15
0
Nikolovska u Jedinstvu AR ostaje godinu dana
Makedonska rukometašica Sara Nikolovska (21) nosit će dres Jedinstva AtlasRelaxa godinu dana, potvrđeno je u tuzlanskom klubu.


Iako je mlada igračica, posjeduje solidno iskustvo stečeno u jakim skopskim klubovima Vardaru i Metalurgu, rečeno je Feni.

Nikolovska igra na poziciji srednjeg beka, a za ekipu trenera Damira Cipurkovića debitovala je u prijateljskoj utakmici protiv prvaka Srbije Medicinara iz Šapca.

Prema riječima sportskog direktora Jedinstva AR Elmira Grabčanovića, Nikolovska još nije potpisala ugovor, jer se čekaju "papiri" iz Vardara.

- Radimo sve što možemo da što prije dobijemo potrebnu dokumentaciju iz skopskog kluba i nadam se da ćemo Nikolovsku uspjeti registrovati prije nastupa u Challenge cupu - kazao je Grabčanović.

Tuzlanke u Challenge cupu prvu utakmicu igraju 11. ili 12. septembra protiv PAOK-a u Solunu, dok je revanš sedam dana kasnije u Tuzli.

Što se takmičenja u Premijer ligi BiH tiče, start će uslijediti krajem septembra, a "labudice" prvu utakmicu ugraju u Prijedoru protiv Mire.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.