8.9.2017. 9:09
0
Tuzlanke u Mejdanu deklasirale Vukovar
U okviru priprema za narednu takmičarsku sezonu, sinoć su u dvorani Mejdan u Tuzli rukometašice Jedinstva AtlasRelaxa pobijedile ekipu hrvatskog drugoligaša Vukovara rezultatom 30:19 (15:11).

I ovoga puta trener Damir Cipurković dao je priliku svim igračicama od kojih se 12 upisalo u strijelce.

Ovo je inače druga pobjeda Tuzlanki u dosadašnjih šest pripremnih utakmica, odnosno druga u zadnja tri nastupa.

Primjetno je da se forma “labudica“ podiže, a nova provjera zakazana je već u subotu kada u Mejdan stiže beogradski Voždovac (17 sati).

Najefikasnije u ekipi Jedinstva AtlasRelaxa bile su Kulić sa 6, te Kararić i Bošnjak sa po 4 gola, a u ekipi Vukovara Meošević sa 8 i Granat sa 4 gola.

(FENA/Merima Druškić)

Rukomet
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.