2.12.2017. 19:25
0
Odbojkašice Slobode u Mejdanu poražene od Gacka
U okviru 9. kola Premijer lige za odbojkašice, u Tuzli je večeras Sloboda poražena od ekipe Gacka rezultatom 1:3 (15:25, 25:22, 15:25, 19:25).

Oslabljena domaća ekipa u tri seta bila je lagan zalogaj za favorizovane gošće, a trenutak inspiracije imale su u drugom koji su odigrale vrlo dobro, osvojile ga poslije velike borbe i dale nadu u bolji ishod meča.

Međutim, to se nije dogodilo, pa se na kraju sve završilo prema predviđanjima. Bolja igra u svim elementima donijela je Gačankama zasluženo osvojena tri boda.

Slobodi je ovo peti poraz u nizu, a ukupno šesti od početka prvenstva.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.