18.12.2017. 14:15
0
TKD Željezničar na turniru u Sarajevu osvojio 18 medalja
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
Na Sarajevo Open Kupu ambasadora Republike Koreje, učestvovao je i TKD Željezničar iz Sarajeva.

Piše: Haris Ahbabović

Na turniru je učešće uzelo 730 takmičara iz 10 drzava (61 klub). Taekwondo klub Željezničar iz Sarajeva nastupio je sa 25 takmičara, koji su osvojili 18 medalja.

Ekipno gledajući, TKD Željezničar je zauzeo 10. mjesto, a u kategoriji mladih kadeta osvojeno je drugo mjesto.

Medalje za TKD Željezničar su osvojili: Adrian Pozek 1, Faris Korjenić 1, Adam Tubin 1, Muhamed Fatić 2, Ema Ćebo 2, Zana Kos 2, Ira Grgić 2, Iman Muratović 2, Nađa Topalović 3, Arna Mekić 3, Lejna Kos 3, Arel Goro 3, Adrian Maunagić 3, Anel Kapić 3, Riad Kozić 3, Adian Dizdarević 3, Emin Hadžiabdić 3 i Luka Lenert 3.

TKD Željezničar je osvojio ukupno 18 medalja, i to tri zlatne, pet srebrenih i 10 bronzanih.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.