5.2.2018. 15:06
0
Uskoro počinju ZOI: Bh. olimpijci stigli u Olimpijsko selo u Pyeogchangu
Bosanskohercegovački olimpijci nakon 14 sati leta danas su doputovali u Pyeongchang i smjestili se u Olimpijsko selo.

Naši olimpijci će danas odmarati i adaptirati se na vremensku razliku od osam sati, a sutra počinju s treninzima pred takmičenja, saopćeno je iz Olimpijskog komiteta BiH.

Podizanje bh. zastave u Olimpijskom selu planirano je 8. februara u 14.00 sati.

Svečana ceremonija otvaranja 23. zimskih olimpijskih igra bit će održana 9. februara na Olimpijskom stadionu Pyeongchang sa početkom u 20.00 sati (po južnokorejskom vremenu). 

Bosnu i Hercegovinu na ZOI predstavljaju četiri takmičara - Tanja Karišik i Mladen Plakalović u skijaškom trčanju, te u alpskom skijanju Emir Lokmić i Elvedina Muzaferija, koja će nositi našu zastavu na ceremoniji otvaranja igara.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.