19.2.2018. 19:39
0
TKD Željezničar osvojio drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji na Prvenstvu KS
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Taekwondo klub Željezničar je uspješno otvorio novu sezonu nastupom na Drugom prvenstvu Kantona Sarajevo koje se održalo 18.02.2018. godine u Sarajevu, na kojem je nastupilo više od 200 takmičara svih uzrasnih kategorija.

Boje Željezničara je branilo 24 takmičara koji su ostvarili izvanredan rezultat kako u ekipnom tako i u pojedinačnoj konkurenciji.

Zlatnim medaljama su se okitili: Nađa Topalović, Luka Sučić, Emin Hadžiabdić, Adrijan Pozek, Riad Kozić, Luka Lenert, Dino Salispahić, Deljkić Ilhan, Salćc Anita, Zana Kos, Ema Ćebo, Arna Mekić, Ira Grgić, Una Baljo i Lamija Zimonjić.

Srebrene medalje su osvojili: Sanjin Baljo, Afan Bisčević, Faris Korjenić, Lamija Zimonjić, Lejna Kos i Amina Salić.

Bronzane medalje su osvojili: Lejla Zimonjić i Iman Muratović.

U ekipnoj konkurenciji Željezničar je osvojio četiri pehara od kojih posebno treba izdvojiti pehar za drugo mjesto u ukupnom poretku. U narednom period takmičare Željezničara očekuje nastup na državnom prvenstvu koje će se održati u Brčkom.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.