28.2.2018. 10:14
0
“Šesti plivački miting sarajevskih mekteba" na Olimpijskom bazenu Otoka
U četvrtak, 01. marta 2018. godine, na Olimpijskom bazenu Otoka održat će se “ŠESTI PLIVAČKI MITING SARAJEVSKIH MEKTEBA”.

Organizator Mitinga je Medžlis Islamske zajednice Sarajevo i takmičenje je revijalnog karaktera, s ciljem popularizacije mektebske nastave među djecom osnovnoškolskog uzrasta, kroz vannastavne – sportske aktivnosti.

Na takmičenju će učestvovati stotinu dječaka-takmičara (osnovnoškolski uzrast), a ulaz za sve zainteresirane je slobodan.

Takmičenje će se održati po slijedećem rasporedu:
– 08:45 sati, svečani defile i ceremonija otvaranja;
– 09:00 sati, početak takmičenja;
– 11:00 sati, završetak Manifestacije i proglašenje najuspješnijih takmičara.

Učešće na takmičenju će uzeti uzrasne kategorije: juniori, mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti. Miting će otvoriti dr. hadži Ferid ef. Dautović, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo.

Kontak osobe za više informacija: prof. hadži Malik ef. Šljivo, koordinator Manifestacije, (033/238 – 602).

Napomena: Olimpijski bazen će za vrijeme navedenog takmičenja, raditi bez izmjena u radnom vremenu za korisnike naših usluga, dok se projektno-programske aktivnosti otkazuju i iste će biti blagovremeno nadoknađene.

OtokaBazen
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.