29.4.2018. 9:51
0
Bokserski spektakl u Domu Mladih: Sjajan nastup Harisa Mešanovića
Sinoćnji bokserski spektakl koji se održao u Domu Mladih - Skenderija bio je odlična prilika da BH bokserska reprezentacija izvrsi zadnje provjere pred nastup na Mediteranskim igrama koje ce se odrzati u Taragoni - Španija, 20.06.2018 godine.

U prijateljskom meču protiv reprezentacije Mađarske naši momci su pružili odlične borbe, a meč večeri je definitivno bio između Milan Fodora vice prvaka evrope i našeg reprezentativca Harisa Mešanovića, gdje je Mešanović u tri runde pokazao izuzetnu spremnost, odlučnost sa kojom je ušao u borbu protiv favorizanog Fodora gdje je cijelo vrijeme borbe držao dominaciju nad Fodorom i na kraju zasluženo jednoglasnom odlukom sudija (u timu sudija bile su i mađarske sudija), pobjedio. 

Ovo je bio odličan test spremnosti Mešanovića, inače boksera Novog Grada iz Sarajeva, pred nastup na Mediteranskim igrama na koje sigurno puno računa da se okiti jednom od medalja rekao nam je njegov prvi trener Enes Peštek.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.