22.7.2018. 22:30
0
Hamilton vjerovao u pobjedu, zahvalan timu na velikom poslu
Poslije važne pobjede na trci za Veliku nagradu Austrije, Lewis Hamilton je rekao da je vjerovao u uspjeh, bez obzira na tešku poziciju na startu.

“Bilo je veoma teško sa te pozicije dođi do trijumfa. Međutim, uvijek morate da vjerujete u sebe. Dao sam maksimum, vjerovao do kraja i desila se pobjeda. Hvala i timu na ogromnom poslu koji je odradio za mene”, poručio je raspoloženi Britanac.

Hamilton je upisao 66. pobjedu u karijeri u karavanu Formule 1.

Preuzeo je prvo mjesto u generalnom plasmanu sa 18 bodova više od Sebastijana Fetela, a sljedeće sedmice imaće novu priliku da osvoji bodove na trci za Veliku nagradu Mađarske, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.