11.8.2018. 9:15
0
Povratnički meč Damira Belja u septembru na borilačkom spektaklu Fight Night Zagreb
Naš uspješni bokser Damir Beljo poslije duže pauze na velika vrata se vraća sportu. Naime, Bombarder sa Neretve povratnički meč imat će na borilačkom spektaklu Fight Night Zagreb 8. septembra u zagrebačkoj Areni. Protivnik će mu biti Lukas Paszkowsky. Sigurno je da će Beljo u glavnom gradu Hrvatske imati veliku podršku vjernih navijača iz BiH, ali i Hrvatske.

- Evo imao sam potrebu da se oglasim prije meča u vezi ulaznica tj. karata za reviju u zagrebačkoj Areni jer sam dobio dosta upita od strane navijača i ljudi koji žele biti dio tog spektakla. Organizator je Sauerland Promotion iz Njemačke i oni su tu jako, ajmo reći profesionalni, a po našem standardu možda malo i nerealni. Nažalost, ja nisam dobio niti jednu kartu i jedva sam uspio dogovoriti sa ljudima iz Hrvatske da pošalju dio karata u pretprodaju u Hecegovinu, najviše u Mostar i Ramu. Tako da ovih dana očekujem da će stići ulaznice, a ja ću preko svoje Facebook stranice objaviti mjesto. Nažalost, karte uopće nisu jeftine i znam da u nas nije najbolja situacija, tako da, šta da kažem? Volio bih da vas dođe u što većem broju jer će mi podrška baš trebati, radim sa dobrim borcem tj. borcem koji mi stilom uopće ne odgovara. Povratnički meč, prvo pa muško. To sam u biti i želio, čemu boksat i kao vraćat se pobjedama nad nekvalitetnim borcima. Volio bih da dođete u što većem broju, ali isto razumijem ako i ne dođete jer kao što sam rekao karte nisu jeftine i put za Zagreb. U svakom slučaju hvala vam iz srca na velikoj podršci koju stalno dobijam i na velikom interesu za veliki spektakl u Zagrebu gdje izvrsni Filip Hrgović boksa glavnu borbu sa Gary Cornishom za WBC Internacionalnu titulu. Ja sam po svemu glavna borba prije Filipa. Kao i uvijek dat ću sve od sebe. Bog vas sve blagoslovio! - napisao je Beljo na svom profilu na Facebooku, a koji se za povratnički meč priprema u Njemačkoj.



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.