30.8.2018. 11:05
0
Rukometašice Jedinstva večeras igraju protiv imenjaka iz Brčkog
Seriju pripremnih utakmica rukometašice Jedinstva iz Tuzle počinju večeras susretom s novim članom Premijer lige BiH, Jedinstvom iz Brčkog.

U odnosu na prošlu sezonu, sastav Tuzlanki osjetno je izmijenjen. U trenažnom procesu su od 6. augusta.

Novi trener Dragan Lukić najavio je "oštriji“ rad u narednom periodu, uz odigravanje većeg broja kontrolnih utakmica.

Nakon duela s Brčankama, Jedinstvo će sudjelovati na turnirima u Osijeku i Rumi, dok će "generalka“ biti turnir u Tuzli, koji je zakazan za 15. septembar. Sezona bi trebala početi sedmicu poslije.

Uz igračice iz prošle sezone koje su ostale u Tuzli, Jedinstvo je u svoje redove dovelo šest novih igračica, a to su: Marijana Trbojević, Teodora Savić, Zorana Miličević, Jasna Saletović, Dina Saletović te Andrea Mijailović.

Večerašnja utakmica Jedinstvo (Tuzla) – Jedinstvo (Brčko) igra se u dvorani Mejdan od 20 sati.


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.