1.11.2018. 15:16
0
Francuski "Paris Match" piše: Michael Schumacher plače kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema panorami planina
Još uvijek se ne zna mnogo toga o trenutnom zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka Formule 1, Nijemca Michaela Schumachera.

Piše: Haris Ahbabović

Britanski tabloid "Express" nedavno je objavio tekst pod nazivom: "Gdje je Michael Schumcher i da li će mu ikada biti bolje".

Autor teksta ističe da nije sasvim jasno gdje se legendarni Nijemac trenutno nalazi. Je li u svojoj kući u Švicarskoj ili je na ranču u SAD-u. Podsjećanja radi, pojedini mediji već su ranije pisali da je porodica Schumacher izgubila ogroman dio novca zbog liječenja Michaela, te da bi u neko dogledno vrijeme mogli i bankrotirati.

- Prema onome što znamo o njegovim povredama, Michael ne može hodati ni razgovarati, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvještajima o zdravstvenoj zaštiti, Michaelovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura - navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis "Paris Match" navodno ima izjavu jednog člana porodice. 

- Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Michael ponekad plače - navodi se u tekstu. 

Njegova djeca i supruga nisu izgubili nadu da će se Michael ipak oporaviti.

- Hoće li Schumacher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vrijeme. Međutim, izvor je rekao da se Corine i djeca svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je također otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi - zaključuje se u tekstu. 

Schumacher je stradao krajem 2013. godine kada je doživio tešku nesreću na skijanju u Francuskoj.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.