6.11.2018. 11:29
0
I ove godine uspješno realizovan projekat „Sportom do zdravlja“
Sportom do zdravlja
Sportom do zdravlja
Sportom do zdravlja
Sportom do zdravlja
Udruženje za sport i rekreaciju RVI Novo Sarajevo je 05.11.2018. godine u prostorijama MZ Grbavica 1 u okviru projekta „Sportom do zdravlja“ održalo takmičenje u tri sportske discipline: stoni tenis, šah i pikado.
Kroz fer, poštenu igru i druženje najbolje rezultate su ostvarili:

STONI TENIS
1. mjesto – Gušo Safet
2. mjesto – Ćatić Jasmin
3. mjesto – Zahiragić Midhat

ŠAH 
1. mjesto – Lakota Izet
2. mjesto – Branković Elmedin
3. mjesto – Hadžović Zijo

PIKADO
1. mjesto – Smailović Izet
2. mjesto – Alomerović Nedžib
3. mjesto – Huso Čamo

U sportskim takmičenjima je učestvovalo oko 40 ratnih vojnih invalida sa područja općine Novo Sarajevo, a po završetku takmičenja su uručene nagrade i pehari, te je organizovano i zajedničko druženje za sve učesnike projekta „Sportom do zdravlja“. Projekat je podržan od Općine Novo Sarajevo.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.