10.11.2018. 20:40
0
Anes Ljevo osvojio srebro na Svjetskom kupu u Austriji
Član Kluba borilačkih vještina Knockout gym iz Konjica Anes Ljevo osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom kupu u Bregenzu.

Na Svjetskog kupu učestvovalo je oko 850 boksera u različitim kategorijama, a našu zemlju predstavlljo je 18-godišnji Ljevo.

- Pripreme su bile naporne, ali su se na kraju isplatile. Na najbolji način sam promovisao svoj grad i državu. Želio sma donijeti zlato, ali na kraju moram biti zadovoljan i srebrom. Zahvaljujem se Općini Konjic i menadžeru Midhatu Novaliću na podršci. Posebna zahvalnost ide mom treneru Anelu Maciću, koji me je odlično pripremio za ovo takmičenje - rkazao je Ljevo za Patriju nakon osvajanja srebra.

Ljevo je dodao kako ovo takmičenje smatra ulaznicom za profesionalne mečeve. 

- Ova medalja mi je dodatni motiv da se pokažem u najboljem izdanju na narednim takmičenjima- istakao je Ljevo.
 



(Patria / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.