14.1.2019. 22:03
0
Selektor Srbije igračima: Sram vas bilo, i moja baba može da igra kao vi
Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić bio je vrlo ljut na svoje igrače tokom meča sa Brazilom.

Srbija je utakmicu trećeg kola grupe A Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj izgubila 24:22 zbog svojih grešaka u napadu.

To je bio razlog za frustraciju Peruničića koji se tokom tajm-auta na petnaestak minuta prije kraja meča posebno obratio Miljanu Pušici, a potom i Bogdanu Radivojeviću.

- Zato što nemaš glavu! Sram vas bilo, i moja baba može da igra kao vi! -  vikao je i pokušavao da pokrene svoje igrače Peruničić na tajm-autu. 
"Orlovi" su zahvaljujući odbranama Dejana Milosavljeva i pogocima Nemanje Ilića iz sedmeraca u posljednjih deset minuta uspjeli da priđu na gol zaostatka (22:21), ali su do kraja Brazilci uspjeli da sačuvaju prednost jer su se greške u napadu nastavile.

Srbija poslije tri kola ima jedan bod poslije remija sa Rusijom i poraza od Francuske i Brazila, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.