15.2.2019. 11:15
0
Dervišević: U Brčko ne idemo sa 'bijelom zastavom'
Derbi susret 15. kola Premijer lige za odbojkašice odigrat će večeras u Brčkom igračice Bimal Jedinstva i tuzlanske Slobode.

Domaće igračice veliki su favorit i do sada su sve susrete riješile u svoju korist, ali Tuzlanke u drugom dijelu sezone igraju veoma dobro i poručuju da će lideru prvenstva pružiti veliki otpor.

- Zadovoljni smo urađenim u dosadašnjem toku sezone, a meni kao treneru važno je da smo u drugom dijelu prvenstva osjetno podigli nivo igre. Što se tiče utakmice s Bimal Jedinstvom, ekipom koja posljednjih godina apsolutno dominira bh. odbojkaškim terenima, ne idemo sa „bijelom zastavom“. Njihov kvalitet je neupitan, ali ćemo se sportski boriti za svaki poen – izjavio je za Fenu trener odbojkašica Slobode Armin Dervišević.

Dodao je da su njegovoj ekipi preostale još utakmice s ekipama Goražda i Gacka u Tuzli, te s Maglićem u Foči.

- U sve navedene mečeve ući ćemo maksimalno, kako bismo pred play-off ostvarili što bolju poziciju na tabeli – zaključio je Dervišević. 

Utakmica Bimal Jedinstvo – Sloboda igra se večeras u sali Gimnazije u Brčkom,  od 18.00 sati.


(FENA / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.