6.4.2019. 18:26
0
Policija i tužilaštvo se oglasili o razlozima hapšenja Adnana Ćatića
Bosanskohercegovački bokser Adnan Ćatić uhapšen je danas na sajmu fitnesa Fibo u Kelnu. Nakon privođenja, oglasili su se i nadležno tužilaštvo, ali i policija te pojasnili razloge hapšenja.

Policija je objavila da je do hapšenja Ćatića došlo zbog utaje poreza te da se još nalazi u pritvoru. Policija je navela da je naš bokser bio nedostupan njemačkim organima gonjenja zbog toga što je živio u BiH.

Također, oglasio se i tužilac Renke Hoogendoorn, koji je rekao da će Ćatić u toku dana biti prebačen u gradski zatvor, što znači da, vjerovatno, neće biti na slobodi do nove tužilačke odluke.

Inače, Ćatić je na svom Facebook profilu praktično nekoliko sati prije hapšenja objavio fotografiju sa sajma, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.