9.7.2019. 9:58
0
Pezer pobijedio na mitingu u Njemačkoj, ponovo bolji od Storla
Bosanskohercegovački atletičar Mesud Pezer osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle na međunarodnom atletskom mitingu u njemačkom gradu Biberich.

Pezer je slavio s dužinom od 20,69 metara, ispred bivšeg svjetskog prvaka Davida Storla koji je zauzeo drugo mjesto, saopćeno je iz Pezerovog PR tima.

- Zadovoljstvo mi je što sam u zadnja tri dana bacao na dva veoma jaka turnira u Njemačkoj, i na oba pobijedio. Nakon ovih turnira nastavljam s intenzivnim treninzima u Švedskoj, te kako se približava svjetsko prvenstvo očekujem da će i moja forma ići i dalje uzlaznom putanjom - kazao je Pezer.

Najbolji bh. bacač kugle prije nekoliko dana slavio je i na turniru u Bottropu, kada je ostvario rezultat od 21,16 metara.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.