28.7.2019. 21:32
0
Larisa Cerić u finalu na Grand prixu u Zagrebu
Nakon dvije srebrene medalje s nedavno održanih Evropskih olimpijskih igara i Evropskog prvenstva, Larisa Cerić danas se u Zagrebu s četiri pobjede plasirala u finale velikog GRAND PRIXA gdje su učestvovali najbolji sportisti svijeta.

Učešće na ovogodišnjem Grand prixu uzelo je 88 zemalja i 580 natjecatelja.

Uz postojeći ranking Larisa već odavno ima bodove za OI ali to mora održavati do kraja kvalifikacijskog ciklusa /maj 2020/.

Naša najbolja sportašica ikada, još jednom je ovjerila njenu svjetsku klasu na radost svih Bosanaca i Hercegovaca, na radost svih judo aktivista u BiH.

Uz Larisu Cerić na Grand Prixu je bila njena trenerica Arijana Jaha i predsjednik saveza prof.dr Branislav Crnogorac.

Od judo reprezentativaca na velikom GRAND PRIXU nastupili su i Petar Zadro i Harun Sadiković, ali i pored dobrih borbi koje su pružila ova naša dva reprezantivca nisu se uspjeli plasirati u drugi krug. Uz njih su bili treneri Zeljko Zadro i kapiten BiH muškog tima Ibro Miladin, saopćeno je iz Judo saveza BiH.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.