21.11.2019. 9:57
0
"Ne obraćam pažnju na tog idiota. Conor McGregor je za mene idiot!"
UFC šampion Habib Nurmagomedov smatra da uopće nema potrebu da odgovara na konstantne uvrede koje dolaze od Conora McGregora, koji ga često napada u medijima.

Piše: Haris Ahbabović

Habib je u oktobru prošle godine lako savladao Conora i u četvrtoj rundi ga prisilio na predaju, a posljednji meč imao je sredinom ove godine, kad je u Abu Dhabiju slavio protiv Dustina Poiriera.

- Iskreno, mislim da on ne želi da se opet bori protiv mene. Zašto? Pa, zato što sam ga tukao četiri runde i onda ga udavio i morao je tapkati. To je bio znak da ne želi da bude u oktogonu sa mnom. Prvo mora zaslužiti revanš. Ulazimo u četvrtu godinu kako nije zabilježio pobjedu u oktogonu. Ja sam se morao boriti čak 10 puta i pobijediti da dobijem priliku za titulu. Upravo zbog tih stvari ne obraćam pažnju na tog idiota. Jer, on je za mene idiot - rekao je ruski fajter.

Kad je u pitanju naredni protivnik za Habiba, sve su prilike da će to biti Tony Ferguson, koji je na velikom pobjedničkom nizu od 12 borbi bez poraza.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.