9.12.2019. 21:55
1
Joshua odgovorio Ruizu na izjavu o "dernecima": Može sad govoriti mnogo toga, ali je znao da ima meč sa mnom
Anthony Joshua vratio je sve pojaseve u svoje vlasništvo nakon pobjede protiv Andyja Ruiza, te je ponovo postao šampion svijeta u teškoj kategoriji.

Piše: Haris Ahbabović

Ruiz je nakon borbe rekao da se neozbiljno spremao, te da je čak tri mjeseca nakon velike pobjede u junu tulumario sa prijateljima.

Osim toga, jasno je da se Ruiz nije previše pripremao za revanš, pošto je na vaganju imao čak sedam kg viška.

- Volio bih da sam mogao trenirati kao on. Itekako bih volio, ali to nije način prvaka. Ruiz sad može govoriti puno toga, ali znao je da ima meč i znao je što treba raditi da bi se najbolje pripremio za njega. Nažalost po njega, nije uspio odraditi posao, ali vjerujem da on može napraviti potrebne promjene i naučiti životne lekcije. One dolaze u raznim oblicama, a njemu je ova došla u porazu, kao što je prošli puta poraz to napravio meni. Glavno je da on zna gdje je pogriješio - rekao je Joshua nakon borbe u S. Arabiji.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.