10.1.2020. 22:22
0
"Kada vidite rezultat, onda se čini da nas nisu zgazili, ali je ovo moglo puno bolje"
Rukometna reprezentacija BiH porazom je otvorila svoje učešće na EP u rukometu, koje se ove godine održava u tri zemlje.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, naši momci su večeras poraženi od selekcije Norveške, jednog od domaćina Eura, rezultatom 32:26.

Sander Sagosen, najbolji norveški igrač, večeras je u potpunosti dominirao, te nam je postigao čak 12 golova. Sagosen nam je 12 golova postigao iz svega 14 pokušaja.

Najbolji u našem timu su bili Nikola Prce sa sedam i Marko Panić sa četiri gola.

Naš tim naredni meč igra za dva dana protiv Portugala, koji je danas iznenađujuće savladao selekciju Francuske.

"Kada vidite rezultat, onda se čini da nas nisu zgazili, ali je ovo moglo puno bolje. Norveška je reprezentacija koja ti ne dopušta da igraš kako hoćeš. Današnja pobjeda Portugala protiv Francuske je pokazala da je ovo jako teška grupa. Svi osjećamo da je moglo bolje večeras, ali smo igrali protiv ekipe koja je bolja od nas", rekao je nakon utakmice naš najbolji igrač večeras, Nikola Prce.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.