10.1.2021. 12:00
0
Šuman: Večerašnja utakmica je od velike važnosti, nadam se da ćemo uspjeti ispraviti ono drugo poluvrijeme
Muška rukometna reprezentacija BiH u srijedu je poražena u Polvi od Estonije, u drugom meču kvalifikacija za Euro 2022, a u večeras (20 sati) u Bugojnu igra protiv istog protivnika revanš meč grupe 2. Selektor "Zmajeva" Bilal Šuman zadovoljan je samo prvim poluvrijemenom u Polvi, piše Avaz.
Muška rukometna reprezentacija BiH u srijedu je poražena u Polvi od Estonije, u drugom meču kvalifikacija za Euro 2022, a u večeras (20 sati) u Bugojnu igra protiv istog protivnika revanš meč grupe 2.  Selektor "Zmajeva" Bilal Šuman zadovoljan je samo prvim poluvrijemenom u Polvi, piše Avaz.

- Rezultatski možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom, imali smo plus tri, ali onda smo odigrali jedno od naših najlošijih poluvremena u ove četiri godine. Dali smo samo sedam golova i to je rezultat tog poraza, rekao je Šuman i dodao:

- Taj naš napad uopšte nije funkcionisao u drugom poluvremenu, imali smo ogromne probleme te dali samo sedam golova. U odbrani nismo našli rješenje u igri sedam na šest, a znali smo da će to igrati. Bilo je potrebno da osvojimo dvije ili tri lopte kako bi ih vratili u igru šest na šest. Ispalo je tako kako je ispalo i naravno da ne možemo biti ni blizu zadovoljni


- Iskoristili smo vrijeme po povratku u Sarajevo i obavili nekoliko treninga. Imamo mnogo video analiza i mislim da ćemo ih dočekati spremni. Pobjeda preko tri razlike nas ostavlja u borbi za drugo mjesto u grupi, zajedno sa Austrijom. Ova utakmica je od velike važnosti i nadam se da ćemo uspjeti ispraviti ono drugo poluvrijeme, biti konstantniji i da ćemo pobijediti više od tri razlike. To je cilj, to je plan i to ćemo pokušati napraviti, zaključio je Šuman.
Rukomet
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.