18.4.2021. 19:48
0
Rukomet: Sloboda bolja od Gračanice u Mejdanu
Rukometaši tuzlanske Slobode danas su u Mejdanu u okviru 24. kola Premijer lige BiH savladali Gračanicu rezultatom 28:25 (16:11).

Slobodu su do petnaeste ovosezonske pobjede u prvenstvu predvodili Edin Klis sa deset i Alen Ovčina sa šest postignutih golova.

Kod gostiju najefikasniji bio je Damir Kadrić koji je postigao devet golova, Adi Džinović sa šest, te Dušan Živanov sa pet postignutih golova.

Rukometaše obje ekipe već u srijedu očekuju uzvratni dueli četvrtfinala KUP-a BiH.

Sloboda dočekuje dobojsku Slogu, dok ekipa Gračanice dočekuje Slogu iz Gornjeg Vakufa / Uskoplja, saopćeno je iz RK Sloboda.

(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.