21.9.2021. 17:00
0
Dodik sa 10.000 maraka nagradio karatistkinju koja nastupa za Srbiju: Prenosite slavu i Srbije, ali i RS-a!
Milorad Dodik organizovao je danas u Banjaluci prijem za olimpijsku šampionku u karateu ?ovanu Preković, koja nastupa pod zastavom susjedne Srbije.

- Svaki uspjeh srpskih sportista je uspjeh i Republike Srpske. Naši olimpijci na najbolji način pronose slavu i Srbije, ali i Republike Srpske, čiji sportisti nose dresove reprezentacije Srbije - istakao je Dodik.

Zbog uspjeha koji je postigla na Olimpijskim igrama u Tokiju, Vlada RS-a odlučila je da sa 10.000 KM zahvali Јovani Preković što pronosi slavu Srbije i svog naroda širom svijeta.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.