23.9.2021. 12:27
0
Nova utrka u Sarajevu: Naredni četvrtak u Sarajevu četvrti 'AUDI B2B RUN'
Poslovna zajednica Bosne i Hercegovine okuplja se ponovo na četvrtom izdanju "AUDI B2B RUN" utrke koja će biti održana 30. seprembra 2021. u Sarajevu.

Više od 100 kompanija i 1.100 trkača kompanija iz različitih sektora odmjerit će brzinu i snagu na stazi dugoj pet km, koja učesnike trke vodi kroz Vilsonovo šetalište i stadion Grbavica. Nakon utrke, na lokaciji Ljetne pozornice Opštine Novo Sarajevo, slijedi druženje i proglašenje pobjednika uz energičnu DJ Mex, koja će uz plesne ritmove dodatno zagrijati atmosferu.

Stavljajući zdravlje, sigurnost i odgovornost svih učesnika na prvo mjesto, ovogodišnja utrka bit će održana u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere. Kompletan događaj pratit će Covid-siguran protokol, te je za učešće na utrci potrebno da učesnici imaju jedno od sljedećeg: potvrdu o vakcinaciji, potvrdu o prebolovanom COVID-19 - ne stariju od šest mjeseci, ili negativan brzi antigenski test - ne stariji od 48 sati.  

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke, dok će se za atmosferu tokom proglašenja pobjednika pobrinuti Heineken. 

Prijave za učešće na utrci su otvorene danas do kraja dana, a sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem web stranice www.b2brun.ba, najavili su organizatori.

(Fena)

Sarajevo
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.