15.1.2022. 20:45
0
Benjamin Burić: Nekada nije dovoljno samo željeti
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je i drugi poraz na Evropskom prvenstvu.

Nakon što smo u četvrtak izgubili od Švedske (30:18), večeras smo potpisali kapitulaciju protiv Češke (27:19).

Imali smo naši momci priliku da u drugom poluvremenu prelome utakmicu, ali nisu uspjeli. I večeras su Zmajevi "ginuli" za svaku loptu, te im se nema šta prigovoriti.

- Nekada nije dovoljno samo željeti. Željeli zaista jesmo, ali uspjeli nismo. Sada nas čeka posljednja utakmica protiv Španije, u kojoj ćemo se pokušati na dostojanstven način oprostiti od Eura, koji je, zahvaljujući pandemiji i više nego čudan.

Da smo bili kompletni, možda bi bilo i drugačije, ali nikad nismo, niti ćemo tražiti alibi...

Dat ćemo sve od sebe protiv Španaca i onda čekati neku novu priliku.

Još jednom se u ime cijelog tima zahvaljujem našim navijačima na podršci, ali i svima vama koji ste nam slali poruke ohrabrenja - napisao je Benjamin Burić.


(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.