18.8.2022. 21:05
0
Uoči gostovanja Borcu: Fudbaleri Željezničara trenirali uz veliku podršku navijača
Fudbaleri Željezničara obavili su trening na pomoćnom terenu stadiona Grbavica kojem je prisustvovao veliki broj najvatrenijih pristalica "Plavih".


Navijači su došli pružiti podršku ekipi uoči gostovanja banjalučkom Borcu. Navijači su uz pjesmu razvili i zastave, a ugođaj su upotpunili sa plavim i bijelim dimnim bombama uz veliku parolu "Bodove donesi", navodi portal "Avaza". 

- Hajde Željo pobijedi, bodove donesi - pjevali su navijači.

Nakon gostovanja Borcu, Željezničar će kolo poslije dočekati najvećeg rivala, ekipu Sarajeva.

- Neka dođu svi, braća, sestre i rođaci, kraljevi i prosjaci! Svi na jug! - pisalo je na drugoj paroli u kojoj je upućen svim navijačima "Plavih" da dođu podržati svoje ljubimce u utakmici za prevlast u gradu. 



(A.R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.