2.10.2023. 17:34
0
Održan 1. Olimp karate kup, učestvovala 32 kluba iz regiona
Proteklog vikenda u Sportskoj dvorani „Goran Čengić“ Karate klub Olimp je organizirao 1. Olimp karate cup, takmičenje na kojem je učešće uzelo 32 kluba iz Bosne i Hercegovine,Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Takmičenju je prisustvovao veliki broj takmičara, od kojih su najuspješniji bili predstavnici Karate kluba Romanija Pale, koji su odnijeli titulu najuspješnijeg kluba ovog turnira, Klub borilačkih sportova Perfekt Sarajevo proglašen je za drugu najuspješniju ekipu turnira a titulu trećeg najuspješnijeg kluba odnijeli su predstavnici Karate kluba Master Sarajevo.

Najuspješniji takmičar turnira je bio Armin Gurzaković član Karate kluba Rei iz Ulcinja, dok je najuspješnija takmičarka bila Irina Pantić članica Karate kluba Romanija sa Pala.

Takmičari i posjetioci mogli su uživati u vrhunskoj predstavi mladih takmičara koji traže svoje mjesto pod nebom najboljih karate takmičara Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.