22.10.2015. 14:54
0
Putovanje koje ćete zapamtiti zauvijek!
Argentinu bismo mogli nazvati i raskošnom prirodnom idilom budući da nudi sve – od moćnih slapova Iguazu na sjeveru do gromoglasnog i pucketajućeg ledenjaka Perito Moreno na jugu.

Zemlja se ponosi nekim od najvećih andskih vrhova (6.000 m), prostranim pustinjama s nasadima kaktusa, ledenim poljanama i sušnim stepama u Patagoniji, ledenjačkim jezerima, andskim solanama... 
Ovdje se možete uživo upoznati s pingvinima, plamencima, kapibarama, kajmanima, a nabrajati bismo mogli i dalje.


Ne zaboravimo ni na bogatu argentinsku kulturu! Tango, govedina, Gauči, nogomet, sve to čini fenomenalan argentinski koktel nakraju začinjen raznolikom napola latinskom, napola europskom baštinom. Tog koktela nikada vam neće biti previše i zasigurno ćete ga zapamtiti zauvijek!


(Oskar/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.