17.11.2015. 21:22
0
Otac snimio video u Las Vegasu i postao hit širom svijeta
Kako roditeljima i bakama i djedovima objasniti funkcionisanje pametnih telefona? A još je bolja opcija uputiti ih da snime video na putovanju.

E pa s istim se problemom susreo mladi Irac Evan Griffin koji je ocu dao na korištenje GoPro kameru kako bi snimio svoje putovanje u američku pustinju, tačnije Las Vegas, ali ono što je bilo zanimljivo i što je pokupilo simpatije, jest upravo činjenica da je njegov tata okrenuo kameru na pogrešnu stranu.

Evan je objavio snimku na Youtubeu, te je skupio skoro 1,5 miliona pregleda.

"I tako sam dao ocu svoju profi kameru kako bi snimio što je sve video u Las Vegasu. Sve sam mu lijepo objasnio kako koristiti kameru. Međutim, moj otac nije znao usmjeriti je.... stvar u pravom smjeru", poručio je ispod videa kojeg sada možete pogledati i vi.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.